သုေတသီမ်ား၏ ေလ့လာေတြ ့ရွိခ်က္ အရ အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားမ်ားကုိ ေႀကာ္ေလွာ္စားေသာက္ပါက အႀကိတ္ကင္ဆာၿဖစ္ေပၚေစႏုိင္သ
အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားကုိေႀကာက္ေလွာ္ပါက အသားတြင္ ဓာတုဓာတ္တစ္မ်ဳိးၿဖစ္ေပၚေစႏ
။
အႀကိတ္ကင္ဆာ ေရာဂါသည္ေပါင္း ၂၀၀၀ ဦးအား ေလ ့လာမွဳမ်ားၿပဳလုပ္ခဲ့ရာတြင္ အဆုိပါေတြ ့ရွိခ်က္ကုိ ေတြ ့ရွိခဲ့ၿခင္းၿဖစ္သည္ ။
ကယ္လီဖုိနီးယားၿပည္နယ္မွ သုေတသီမ်ားက အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ ေႀကာ္ေလွာ္ထားေသာ အစားေသာက္မ်ား စားသူမ်ားတြင္ ၃၀ ရာခုိင္ႏွဳန္ခန္ ့အႀကိတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ပြားႏုိင္သည္ဟု ေၿပာႀကားခဲ့ေႀကာင္း သိရသည္ ။
Mg Mandalayအႀကိတ္ကင္ဆာ ေရာဂါသည္ေပါင္း ၂၀၀၀ ဦးအား ေလ ့လာမွဳမ်ားၿပဳလုပ္ခဲ့ရာတြင္
ကယ္လီဖုိနီးယားၿပည္နယ္မွ သုေတသီမ်ားက အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ ေႀကာ္ေလွာ္ထားေသာ အစားေသာက္မ်ား စားသူမ်ားတြင္ ၃၀ ရာခုိင္ႏွဳန္ခန္ ့အႀကိတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ပြားႏုိင္သည္ဟု ေၿပာႀကားခဲ့ေႀကာင္း သိရသည္ ။
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=484957104860796&set=a.208727039150472.52354.100000395332469&type=1&theater မွကူးယူသည္....
0 comments:
Post a Comment