Pages

Saturday, November 3, 2012

အေၾကာ္ေတြကို မီးေအးေအးနဲ႕ေၾကာ္ေနာ္.....


အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားမ်ားကုိ ေႀကာက္ေလွာ္လွ်င္ စားသုံးသူအား အႀကိတ္ကင္ဆာၿဖစ္ပြားႏုိင္...အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားမ်ားကုိ ေႀကာက္ေလွာ္လွ်င္ စားသုံးသူအား အႀကိတ္ကင္ဆာၿဖစ္ပြားႏုိင္ သုေတသီမ်ား၏ ေလ့လာေတြ ့ရွိခ်က္ အရ အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားမ်ားကုိ ေႀကာ္ေလွာ္စားေသာက္ပါက အႀကိတ္ကင္ဆာၿဖစ္ေပၚေစႏုိင္သည့္ ရာခုိင္ႏွဳန္းမ်ားေႀကာင့္ ေလ့လာေတြ ့ရွိရသည္ ။ အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားကုိေႀကာက္ေလွာ္ပါက အသားတြင္ ဓာတုဓာတ္တစ္မ်ဳိးၿဖစ္ေပၚေစႏုိင္ၿပီး ယင္း ဓာတုဓာတ္သည္ ဒီအင္န္ေအ မ်ားကုိ ထိခုိက္ပ်က္စီးေစႏုိင္သည္ ။ အႀကိတ္ကင္ဆာ ေရာဂါသည္ေပါင္း ၂၀၀၀ ဦးအား ေလ ့လာမွဳမ်ားၿပဳလုပ္ခဲ့ရာတြင္ အဆုိပါေတြ ့ရွိခ်က္ကုိ ေတြ ့ရွိခဲ့ၿခင္းၿဖစ္သည္ ။ ကယ္လီဖုိနီးယားၿပည္နယ္မွ သုေတသီမ်ားက အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ ေႀကာ္ေလွာ္ထားေသာ အစားေသာက္မ်ား စားသူမ်ားတြင္ ၃၀ ရာခုိင္ႏွဳန္ခန္ ့အႀကိတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ပြားႏုိင္သည္ဟု ေၿပာႀကားခဲ့ေႀကာင္း သိရသည္ ။ Mg Mandalay ………..

သုေတသီမ်ား၏ ေလ့လာေတြ ့ရွိခ်က္ အရ အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားမ်ားကုိ ေႀကာ္ေလွာ္စားေသာက္ပါက အႀကိတ္ကင္ဆာၿဖစ္ေပၚေစႏုိင္သည့္ ရာခုိင္ႏွဳန္းမ်ားေႀကာင့္ ေလ့လာေတြ ့ရွိရသည္ ။

အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ အသားကုိေႀကာက္ေလွာ္ပါက အသားတြင္ ဓာတုဓာတ္တစ္မ်ဳိးၿဖစ္ေပၚေစႏုိင္ၿပီး ယင္း ဓာတုဓာတ္သည္ ဒီအင္န္ေအ မ်ားကုိ ထိခုိက္ပ်က္စီးေစႏုိင္သည္



အႀကိတ္ကင္ဆာ ေရာဂါသည္ေပါင္း ၂၀၀၀ ဦးအား ေလ ့လာမွဳမ်ားၿပဳလုပ္ခဲ့ရာတြင္ အဆုိပါေတြ ့ရွိခ်က္ကုိ ေတြ ့ရွိခဲ့ၿခင္းၿဖစ္သည္ ။

ကယ္လီဖုိနီးယားၿပည္နယ္မွ သုေတသီမ်ားက အပူရွိန္ၿမင့္ၿဖင့္ ေႀကာ္ေလွာ္ထားေသာ အစားေသာက္မ်ား စားသူမ်ားတြင္ ၃၀ ရာခုိင္ႏွဳန္ခန္ ့အႀကိတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ပြားႏုိင္သည္ဟု ေၿပာႀကားခဲ့ေႀကာင္း သိရသည္ ။

Mg Mandalay
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=484957104860796&set=a.208727039150472.52354.100000395332469&type=1&theater မွကူးယူသည္....

0 comments:

Post a Comment